BLACK WEEK – wszystkie pakiety konsultacji 20% taniej – SPRAWDŹ

Warsztaty kulinarne z dietetykiem na półkoloniach SAME JUDO

image00007-5

W te feriie oprócz obozu ziomowego, odwiedziliśmy ich półkoloniew 4 lokalizacjach: Ursynów, Ząbki, Radzymin i Wołomin.

Tematem naszego spotkania były przekąski okołotreningowe. Młode rekiny przygotowywały pyszne, sycące przekąski w postaci szaszłyków owocowych z maszłem orzechowym i ulubionymi posypkami np.: kokos, sezam i słonecznik.

Tego typu przekąska świetnie nada się 1h-1,5h przed treningiem, szybko doda energii i uzupełni glikogen męśniowy. Dodatkowo jest bardzo łatwa w przygotowaniu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Koszyk zamknij